Skip to content

Mark boeken voor lezing of een interview?

Mark Tigchelaar boeken

Mark Tigchelaar heeft zes boeken geschreven. Deze gaan alle over het brein en focus.

Bij elkaar opgeteld zijn er meer dan 260.000 exemplaren van zijn boeken verkocht in Nederland. Daarnaast is Lezen, weten en niet vergeten vertaald in vier talen.

Hier een overzicht van de boeken van Mark Tigchelaar

Focus AAN/UIT

Het bekendste boek van Mark Tigchelaar is Focus AAN/UIT, dat hij samen met Oscar de Bos schreef. In dit boek maak je kennis met het focus model en de vier concentratielekken. In Nederland zijn er meer dan 100.000 exemplaren van dit boek verkocht.

Focus Bites

Dit is de opvolger van Focus AAN/UIT. In dit boek behandelen Mark Tigchelaar en Oscar de Bos 10 lifehacks voor meer rust en focus. Lekker praktisch en to the point. Wetenschap vertaald naar de praktijk.

Lezen, weten en niet vergeten

Hoe kun je informatie sneller opnemen en beter onthouden? In Lezen, weten en niet vergeten, beschrijft Mark Tigchelaar een baanbrekende methode om dit voor elkaar te krijgen. Door de praktische aanpak is het geschikt voor iedereen die veel informatie moet verwerken.

Haal meer uit je hersenen

In Haal meer uit je hersenen zoekt Mark Tigchelaar de grenzen van de hersencapaciteit op en laat hij zien hoe je je hersenen optimaal kunt laten functioneren. Op een toegankelijke manier beschrijft Tigchelaar de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en transponeert hij deze naar de praktijk. Haal meer uit je hersenen is een informatief, inventief en baanbrekend handboek voor iedereen die meer uit zijn hersenen wil halen.

Speed Reading

Hier laat Mark Tigchelaar zien hoe onze hersenen informatie sneller kunnen opnemen. Dit boek is verkocht aan de LOI en is om die reden niet in de winkel te verkrijgen

Speed Learning

Hoe studeer je effectief? In Speed Learning laat Mark Tigchelaar een nieuwe manier van studeren zien. Het effect is dat studeren sneller, beter gaat en vooral ook een stuk makkelijk wordt. Dit boek is verkocht aan de LOI en is om die reden niet in de winkel te verkrijgen.

Anderen over Mark

“Een uiterst vriendelijke trainer, die goed luisterde en echt antwoord geeft op vragen. Vernieuwende inzichten en duidelijke tips.”

Irene Spierings
Advocaat

“Mark is een fantastische spreker. We huren hem elk jaar in. Elke keer is het een nieuw verhaal, afgestemd op wat er op dat moment speelt.”

Fleur van Geer
HR medewerker

“Mark Tigchelaar is de jongere versie van Erik Scherder. Enthousiast, veel kennis over het brein en weet dit op een leuke manier over te brengen op de deelnemers.”

Hans Petersen
HR manager

Organisaties die Mark inhuren

Mark boeken voor lezing of een interview?

Back To Top