Skip to content

Waarom Mark?

Als je een evenement organiseert zoek je een ervaren en inspirerende spreker. Iemand met een goed verhaal, die verfrissende ideeën heeft en iemand die deelnemers op het puntje van hun stoel kan laten zitten.

8. Bevlogen en inspirerende spreker

Mark is een bevlogen spreker die de deelnemers inspireert en hun op het puntje van hun stoel laat zitten. Mark is om die reden twee keer gevraagd om een TEDx Talks te geven.

7. Deskundige voor tv, radio en krant

Mark is expert in zijn vakgebied en wordt om die regelmatig geïnterviewd voor verschillende tv en radio programma’s.

6. Bestseller auteur

Mark weet waar hij over praat. Hij heeft zes boeken geschreven over de hersenen. In Nederland zijn daar meer dan 260.000 exemplaren van verkocht en zijn boeken zijn vertaald in vier talen.

5. Veel humor en energiek

Naast nieuwe kennis en inzichten, moet een lezing ook vooral leuk zijn om te volgen. Mark’s lezingen zijn daarom energiek en zitten vol met humor.

4. 20 jaar ervaring en meer dan 1.550 lezingen gegeven

Mark is een zeer ervaren spreker. Hij heeft ervaring met nagenoeg elke sector. Hij spreekt zowel voor kleine groepen als ook op grote congressen van duizenden deelnemers.

3. Wetenschappelijk onderbouwd & super praktisch

Je wilt dat de deelnemers nieuwe inzichten krijgen, maar ook dat deze goed onderbouwd zijn. Een groot deel van Mark’s werk is dan ook met wetenschappers spreken en hun onderzoeken vertalen naar praktische inzichten die je geluk kunt inzetten.

2. Interactief

Niemand wil een saai hoorcollege. Mark gebruikt om die reden weinig slides. Zijn sessies zijn vooral interactief. Op die manier blijft de materie ook veel beter hangen bij de deelnemers.

1. Afgestemd op jouw organisatie en event

Niks is zo slecht als een presentator die altijd hetzelfde verhaal heeft. Voordat Mark zijn sessie geeft, is er daarom altijd een online intake met opdrachtgever. Hier achterhalen we de wensen en stemmen we de inhoud samen af. Elke lezing is daarmee op maat gemaakt en afgestemd op de mensen in de zaal.

Anderen over Mark

“Een uiterst vriendelijke trainer, die goed luisterde en echt antwoord geeft op vragen. Vernieuwende inzichten en duidelijke tips.”

Irene Spierings
Advocaat

“Mark is een fantastische spreker. We huren hem elk jaar in. Elke keer is het een nieuw verhaal, afgestemd op wat er op dat moment speelt.”

Fleur van Geer
HR medewerker

“Mark Tigchelaar is de jongere versie van Erik Scherder. Enthousiast, veel kennis over het brein en weet dit op een leuke manier over te brengen op de deelnemers.”

Hans Petersen
HR manager

Organisaties die Mark inhuren

Mark boeken voor lezing of een interview?

Back To Top